Foto-gaver.com

Nøkkelring med bilde / Fotografering

Ble utgitt den 19.8 2019

Det nærmer seg farsdag og du vet ikke hva du har tenkt å kjøpe i farsdagsgave.

Farsdagsgave

Nøkkelring med bilde / Fotografering

Det nærmer seg farsdag og du vet ikke hva du har tenkt å kjøpe i farsdagsgave. Tankene svirrer i hodet om hva du skal kjøpe. I år har du tenkt på at du skal overgår året før. Det blir liksom litt kjedelig med en skjorte hvert eneste år, selv om det er en veldig fin gave. Hvis du har i tankene at du skal overgå alle tidligere års farsdagsgave så må du gå til innkjøp av noe personlig som vil bli husket i lang tid fremover. En nøkkelring med personlig inngravering og valgfritt bilde på vil garantert bli husket i lang tid fremover. Dette er en personlig gave som vil garantert vekke store følelser hos din far når den blir åpnet om du har valgt rett motiv på nøkkelringen. Du bør forberede deg på litt gråting om din far er av den følsomme sorten. Hvis din far ikke er så følsom så får du nok lurt it et smil med denne gaven uansett, Garantert!

Hvorfor nøkkelring til farsdagsgave?

En av de beste grunnene til at du bør kjøpe en personlig nøkkelring i farsdagsgave er at den er unik. Det finnes ingen nøkkelring i verden som er like den nøkkelringen som du lager til din pappa. Men en unik farsdags gave som dette så vil det garantert falle i smak. Du kan gravere inn akkurat det du måtte ønske. Det er bare din fantasi som setter grenser for hva du kan gravere og skrive på nøkkelringen. Tenk så personlig som mulig når du skal finne ut hva du ønsker å gravere. Slik at din far vil alltid tenke på deg når han ser på nøkkelringen.

Tips til hva du kan gravere på nøkkelringen

Det kan være vanskelig å tenke ut hva du skal gravere på nøkkelringen i farsdagsgave. Her er noen tips vi tror kan falle i smak hos alle. Et bilde av dere to sammen, med tekst glad i deg pappa. Et annet godt tips er at du kan finne et bilde av deg når du var liten om du kjøper denne i godt voksen alder. Det vil garantert falle i smak dag alle liker å tenke tilbake på det som har vært. Er din far glad i sport så går det faktisk også an å gravere noe i den forbindelse, kanskje noe med favoritt laget hans. Det er også veldig mange som er glad i bil. Hvis faren din er veldig glad i bilen sin/har en gammel bil så kan du ta bilde av den bilen å gravere inn på nøkkelringen. Mer perfekt farsdags gave får du ikke gitt, mer personlig får den heller ikke blitt. Du kjenner din far bedre enn oss så du vet selv hva som passer perfekt som gave til din pappa.

En mer perfekt farsdagsgave en dette her får det ikke blitt, den er unik og personlig. Det er garantert ingen som har samme nøkkelring som din far.

Husk at det kan ta litt tid før du mottar nøkkelringen i posten. Så bestill i god tid, ha god kvalitet på bilde som du ønsker å gravere.

Isänpäivälahjat

Fars dag present

Fars dags gave